Allt om Hobby

Allt om Hobby är tidskriften för alla med ett intresse för Skalamodeller, Modelljärnvägar, Modellbygge eller Radiostyrt. Vi synar nya modeller, träffar människorna i hobbyn, bygger modeller och mycket mer. Tidningen kommer ut med 6 nummer per år.

Tidskriften kan köpas hos Pressbyrån eller hos välsorterade hobbybutiker eller genom en prenumeration. Prenumerationen på pappersutgåvan innebär att du får tidningen hem i brevlådan några dagar innan tidningen kommer till butiken. En digital prenumeration ger dig tillgång till Allt om Hobby i vår egen app eller på webben. Genom att prenumerera på Allt om Hobby får du också tillgång till hela vårt digitala arkiv där du kan läsa och söka i tidigare utgivna nummer.

Prenumerationen börjar per automatik med nästa nummer, men du har alltid omgående tillgång till digital läsning av aktuellt och tidigare utgivna nummer! Vill du påbörja prenumerationen med det senast utgivna numret måste du kontakta oss efter att ha gjort beställningen.

I prenumerationer till andra länder ingår den extra portokostnaden.

Digital prenumeration (7nr)

Du får digital tillgång till sex nummer (ett år) av Allt om Hobby samt arkivet med tidigare utgivning i app och e-tidning. Beställ prenumerationen innan 2024-03-30 så får du ett extra nummer kostnadsfritt!

Nästa nummer utkommer 2024-06-21
199 SEK

Lösnummer (1nr)

Du får nästa nummer av Allt om Hobby på papper i din brevlåda. Dessutom ingår det digitala arkivet med tidigare utgivning i app och på webb.

Nästa nummer utkommer 2024-06-21
99 SEK

Helår (6nr)

Du får sex nummer (ett år) av Allt om Hobby på papper i din brevlåda. Dessutom ingår det digitala arkivet med tidigare utgivning i app och på webb.

Nästa nummer utkommer 2024-06-21
499 SEK

Halvår (3nr)

Du får tre nummer (halvår) av Allt om Hobby på papper i din brevlåda. Dessutom ingår det digitala arkivet med tidigare utgivning i app och på webb.

Nästa nummer utkommer 2024-06-21
279 SEK

Helår utland inom EU (6nr)

Du får sex nummer (ett år) av Allt om Hobby på papper i din brevlåda utomlands (inom EU). Dessutom ingår det digitala arkivet med tidigare utgivning i app och på webb.

Nästa nummer utkommer 2024-06-21
1098 SEK

Halvår utland inom EU (3nr)

Du får tre nummer (ett år) av Allt om Hobby på papper i din brevlåda utomlands (inom EU). Dessutom ingår det digitala arkivet med tidigare utgivning i app och på webb.

Nästa nummer utkommer 2024-06-21
579 SEK

Helår utland utanför EU (6nr)

Du får sex nummer (ett år) av Allt om Hobby på papper i din brevlåda utomlands (utanför EU). Dessutom ingår det digitala arkivet med tidigare utgivning i app och på webb.

Nästa nummer utkommer 2024-06-21
1049 SEK

Halvår utland utanför EU (3nr)

Du får tre nummer (halvår) av Allt om Hobby på papper i din brevlåda utomlands (utanför EU). Dessutom ingår det digitala arkivet med tidigare utgivning i app och på webb.

Nästa nummer utkommer 2024-06-21
549 SEK